Workshops schilderen in Frankrijk (Ardèche) La Davalade

Marie Louise geeft voor zowel beginners als voor gevorderden workshops in schilderen. De workshops zullen één keer per seizoen gedurende een week worden gegeven; vijf dagen, ca. vier uur per dag.
De resterende tijd is aankomst en vertrek en vrije tijd om de omgeving te verkennen, inspiratie op te doen, deel te nemen aan het sportieve programma en te genieten van de stilte en de rust of een heerlijk glas wijn, in de schaduw van de bomen of het zwarte zonnescherm en in slaap dommelend in de comfortabele lounge chairs.

Vanaf zondag rond borreltijd komt iedereen binnenstromen, we ontvangen je met een welkomstdrankje op ons heerlijke terras met prachtig uitzicht over de ongerepte natuur van de Ardeche. Rond acht uur gaan we aan tafel en kunnen daar onder het genot van de geserveerde maaltijd en een glas wijn, met elkaar kennis maken.
Maandagochtend tussen 8.00 uur en 8.30 uur wordt het gezamenlijke ontbijt geserveerd op het buitenterras. Om 9.00 uur gaan we starten met schilderen. Alle materialen die nodig zijn om te schilderen, zijn ruimschoots aanwezig in het ruime en lichte atelier. We schilderen tot 13.00 uur en daarna wordt de lunch geserveerd. Tijdens de luch wordt de luch met elkaar geevalueerd.

Na de lunch is het programma vrij en naar eigen inzicht te besteden. Je kan kiezen voor een mooie wandeling, een stevige fietstocht, of je kunt gaan zwemmen in één van de nabij gelegen “Baignades”.
Een kanotocht vanuit het pitoreske Balazuc is zeer aan te raden. Je kunt er ook voor kiezen om lekker te luieren of te lezen in de tuin. In onze grote moestuin is ook altijd wat te doen. Mocht je echt de smaak te pakken hebben kan je je nog eens op je schilderij werpen en de middag door gaan met schilderen.
Om zes uur is het borreltijd. De mogelijkheid bestaat om al dan niet met de anderen een hapje en een drankje te nuttigen.
Om 20.00 gaan we aan tafel voor een heerlijk diner gemaakt van producten uit eigen moestuin en natuurlijk met een glas overheerlijke wijn uit de Ardèche.

Het is onze insteek om een ieder die zich opgeeft voor deze cursus, een heerlijke ontspannen, creatieve en voedzame week te bezorgen zonder gecompliceerde afspraken en modules. Alles is bespreekbaar en we zullen altijd ons uiterste best doen om aan ieders wensen tegemoet te komen.

Zaterdagmorgen na het ontbijt gaat iedereen huiswaarts

De kosten van een cursus bedragen per persoon, per week: € 875,00  incl. BTW

dit is inclusief:
- een kamer voor 2 personen met eigen sanitair.
- elke morgen een uitgebreid ontbijt.
- lunch en diner.
- cursusgeld voor 5 dagdelen van vier uur,         inclusief het
   nodige materiaal en een schilderdoek  naar     keuze:
   80cm x 80cm, 100cm x 100cm of 80cm x 120cm.
- sportief programma.

exclusief: de drankjes als wijn en frisdranken, doch
inclusief de door ons aan te bieden biologische maal-
tijden, bereid met ingrediënten uit de eigen moestuin.

Het tarief voor de partner die niet deel neemt aan de workshop maar wel aan de lunch en het diner bedraagt € 450,00

 

Opgave via de site, e-mail of het mobiele nummer van
Marie-Louise 06 54 94 34 31
www.marielouiseoudkerk.nl  Mail:mloudkerk@planet.nl

Het prachtige gehucht “La Davalade” ligt 1120 kilometer vanaf Utrecht

Zie.www.artenroute.nl

20190606_102212
20171210_133637
DSCF6475

© 2020 Marie Louise oudkerk ALL RIGHTS RESERVED